7 lucruri de care să ții cont când alegi o folie de protecție

 

 

În ultimul deceniu, telefonul a ajuns să fie cel mai folosit device de către fiecare dintre noi. Dar pentru a-l putea menține în siguranță astfel încât durata sa de funcționare să fie cât mai lungă, ai nevoie de un singur lucru. De protecție. 

Pentru asta suntem noi aici, ca să îți oferim 7 idei ( +1 bonus ) de care să ții cont când alegi o folie de protecție pentru telefonul tău.

În momentul actual, pe piață există o varietate largă de folii care să-ți salveze telefonul în cazul în care se întâmplă un accident. Dar cum facem această alegere?

 

alien-surface-de-ce-sa-tii-cont-cand-alegi-o-folie-de-protectie

 

1. Rezistența

 

Primul și cel mai important aspect de care trebuie să ții cont în momentul în care alegi o folie de protecție pentru device-ul tău este rezistența la șocuri ușoare și zgârieturi. Acest lucru poate fi problematic, mai ales în momentul în care ai foarte multe variante din care să alegi. 

Știm cu toții că cea mai simplă, și de cele mai multe ori cea mai utilă metodă prin care poți să diferențiezi nivelurile de calitate este prin experiența altor cumpărători. Înainte să faci o achiziție, lucrul indicat ar fi să te informezi și să vezi ce părere au și alți clienți despre produs.

Dacă aplici noua folie de protecție Alien Surface din momentul în care ai achiziționat un nou device, pe lângă cel mai înalt grad de rezistență la șocuri ușoare și zgârieturi, vei ști sigur că telefonul tău o să rămână ca  nou!

 

 

2. Tipul de material

 

O caracteristică foarte relevantă de care ar trebuie să ții cont atunci când alegi o folie de protecție este tipul de material folosit în fabricarea acesteia. În mare parte din cazuri, foliile sunt realizate din plastic sau sticlă. 

O folie de plastic îți asigură un nivel mic de rezistență împotriva șocurilor, pe când o folie de sticlă rezistă la ciocnirile cu suprafețele dure - dar aici totul depinde de grosime. Dacă o folie de protecție depășește 0,5 milimetri, atunci poți să fii sigur că design-ul device-ului tău o să fie afectat. Și nu credem că îți dorești asta.

Noua folie Alien Surface nu respectă tiparul. 

Realizată dintr-un material special, asemănător siliconului, cu o grosime de doar 0,17 milimetri, aceasta nu influențează cu nimic design-ul device-ului, iar tehnologia specială dezvoltată de NASA și utilizată în domeniul militar american pentru a proteja elicea elicopterelor împotriva prafului și pietrișului, îți asigură cea mai bună protecție împotriva zgârieturilor și a șocurilor ușoare. Pe lângă asta, folia noastră deține și proprietatea de autoheal, ce face ca zgârieturile superficiale de pe suprafața acesteia să dispară peste noapte! Mai multe detalii găsești aici!

 

 

3. Instalarea foliei

 

Știm cu toții că aplicarea unei folii de protecție nu este cel mai ușor lucru de făcut și că, de cele mai multe ori, rezultatul nu este unul perfect. 

O folie de protecție clasică îți oferă o singură șansă să o aplici cum trebuie - dar noi am dus totul la un alt nivel. 7 ori.  Da, așa este. Dacă nu reușești să o montezi din prima, noua folie poate fi aplicată și reaplicată de până la 7 ori. Mai multe informații despre procesul de montare găsești aici!

 

alien-surface-de-ce-sa-tii-cont-cand-alegi-o-folie-de-protectie-3

 

4. Culorile și claritatea

 

În momentul în care alegem un smartphone, caracteristica principală care ne influențează cel mai mult decizia de cumpărare este ecranul. O folie de protecție de calitate trebuie să nu altereze culorile sau claritatea acestuia - dar cum ne dăm seama de acest lucru?

Nu e neapărat o regulă scrisă, dar cu cât este mai groasă folia, cu atât o să-ți afecteze mai tare culorile și claritatea ecranului device-ului tău.

În momentul în care am dezvoltat noul Alien Surface, unul dintre punctele pe care le-am respectat cu desăvârșire a fost nivelul de transparență. Noi îți garantăm că fiecare folie pe care o producem îți asigură 100% transparență și claritate!

 

5. Nivelul de acoperire

 

Dacă vrei să fii sigur că telefonul tău va supraviețui șocurilor și zgârieturilor, noi îți recomandăm să încerci o folie 360° - ecran, spate, laterale. Astfel, indiferent de moment vei ști sigur că telefonul tău este protejat.

 

6. Aderență

 

Un alt lucru pe care te sfătuim să îi iei în considerare atunci când alegi o folie de protecție pentru device-ul tău este aderența. Un produs cu un grad înalt de aderență o să-ți ofere mai multă siguranță, mai ales atunci când ții telefonul în mână.

 

7. Senzorul de amprentă

 

Din ce în ce mai multe device-uri folosesc tehnologia de deblocare prin utilizarea amprentei utilizatorului. O folie de protecție tradițională nu o să îți permită să folosești această funcție din mai multe motive precum grosimea, transparența sau chiar materialul din care e fabricată. 

După cum am menționat și mai sus, cu o grosime de doar 0,17 milimetri și 100% transparență, folia Alien Surface îți asigură funcționarea normală a senzorului de amprentă!

 

Bonus - Programul de reînnoire

 

În cazul în care nu te-am convins până în acest moment că noua folie Alien Surface este cea mai potrivită metodă prin care poți să-ți protejezi device-ul dorim să îți facem cunoștință cu programul nostru de reînnoire - unic pe piața din România.

Pe scurt, poți să-ți reînnoiești folia de pe device-ul tău oricând și ori de câte ori dorești! Mai multe detalii găsești aici! 

 

La prima vedere, pare destul de greu să găsești o folie de protecție care să îndeplinească toate cerințele de mai sus - dar nu e nevoie să mai cauți. Noi îți oferim cea mai bună soluție: noua folie Alien Surface!

 

alien-surface-de-ce-sa-tii-cont-cand-alegi-o-folie-de-protectie-2

 

Încearcă noua folie Alien Surface. Mai subtilă. Mai ușor de montat. 

Și dacă nu reușești să o montezi din prima, noua folie poate fi aplicată și reaplicată de până la 7 ori.

 

 

Înapoi la blog