5G și cum poți să te aperi de radiațiile nocive cu o folie Alien Surface

Ok. Am glumit. 5G nu te afectează în niciun fel, am vrut doar să îți atragem atenția. La început, oamenii s-au temut de electricitate și au etichetat tehnologia ca vrăjitorie. Uită-te la noi, în ziua de astăzi — crezi că poți să trăiești fără curent electric? 

Social media, în mod special, este plină de postări și articole conspiraționale. Nu-ți face griji, majoritatea teoriilor conspiraționale sunt nefondate și duse la extrem, alimentate de cei care se simt singuri și își doresc să facă parte dintr-o comunitate cu orice preț. Răspândirea informațiilor false este un subiect sensibil și care se pedepsește legal. Însă, adepții acestor teorii sunt convinși că 5G le va prăji mințile, prin urmare, o stație de bază 5G a fost incendiată în Marea Britanie iar știrea a ajuns virală pe plan internațional.

Ce este 5G mai exact?

5G este cea mai nouă, cea mai rapidă rețea de până acum. Dar din ceea ce se vehiculează pe Social Media înțelegem că există oameni care nu-și doresc să descarce filme în câteva secunde. 

 Adevărul este că 5G va deschide multe oportunități de dezvoltare și poate susține dezvoltarea unor orașe noi, bazate pe tehnologie și inovație.

Trebuie să deschidem ochii și mintea

De multe ori când credem că noi avem dreptate iar toți ceilalți din jur greșesc, ar trebui să ne acordăm o secundă și să contemplăm la această afirmație, căci trăim într-o societate care are reguli și drepturile omului sunt protejate

Există experți care analizează efectele 5G asupra sănătății și lucrează la setarea nivelurilor admise de radiații; aceste niveluri servesc drept input pentru cercetătorii și inginerii wireless pentru a realiza sisteme conforme nivelurilor admise de radiații. Gândiți-vă la faptul că există un grup de experți care fac drumurile și stabilesc limitele de viteză, un alt grup de oameni care lucrează la mașini care pot atinge aceste limite în siguranță. Noile orientări privind radiațiile au fost publicate în martie 2020 și nu există niciun indiciu că 5G încalcă aceste orientări

 Ce n-o să afli din teoriile conspiraționale este că 5G utilizează în principal frecvențe mai mici de 6 GHz, similare cu frecvențele utilizate în prezent de 2G, 3G, 4G, Wi-Fi și Bluetooth, iar acestea nu sunt periculoase. Vezi graficul de mai în jos pentru a vizualiza mai ușor aceste informații.

Fii sincer cu tine!

Dacă vrei cu adevărat să te protejezi și să te ferești de riscuri, de ce nu renunți și la celelalte tehnologii wireless? 

Fii sincer cu tine și asumă-ți până la capăt ideile. Scapă de telefonul mobil, routerele WiFi din casă și nu utiliza Bluetooth: Ia-ți un telefon fix și conectează-te la Internet doar prin cablu sau noua folie Alien Surface care te apară de radiațiile nocive… am glumit, am stabilit asta deja. 

Și totuși, cu ce te ajută folia Alien Surface?

Așadar, noua folie îmbunătățită Alien Surface nu te apără de radiații, dar oferă o protecție completă de 360° telefonului tău împotriva șocurilor și zgârieturilor prin tehnologia auto-heal, folosită și de către NASA. Este ușor de aplicat, se mulează suplu pe toate suprafețele expuse ale device-ului, pe muchii și marginile curbate, însă trebuie să respecți cu strictețe și întocmai toți pașii detaliați pe site și exemplificați în tutorialul video

 

Pro tip: În ultima perioadă, globul pământesc a aflat că este foarte important să te speli pe mâini. 

Atunci când aplici folia, acest lucru este esențial pentru a te bucura de rezultate cât mai bune: fără frică, spală-te bine pe mâini înainte de a începe instalarea. Asigură-te că atât zona de instalare, cât și dispozitivul sunt curate și fără impurități. Spor la instalare!

 

Înapoi la blog