Urmărește instrucțiunile video. Totul va fi mult mai clar.

Recomandăm să faci instalarea seara pentru ca, după aplicare, dispozitivul sa fie utilizat cât mai puțin. Pentru fixare definitivă corectă, evită introducerea lui în buzunar timp de 8 ore.

Pregatire
Pasul 1

Pregătirea

Înainte de instalare, curăță zona de lucru și pregătește elementele din kitul de instalare: folie, gel, paletă, microfibră, instrucțiuni, precum și dispozitivul vizat. Este foarte important să aplici folia într-un mediu fără praf, fum, scame sau alte impurități.

Cu mâinile curate
Pasul 2

Cu mâinile curate

Succesul instalării depinde de curățarea mâinilor și, în special, a vârfurilor degetelor, dar și de curățarea dispozitivului cu Alien Cleaner.

Gel pe degete și dezlipește
Pasul 3

Gel pe degete și dezlipește

Aplică Alien Gel pe degete ca să nu lași amprente pe partea lipicioasă a foliei și apoi desprinde de pe suport folia care urmează sa fie montată.

Mai mult gel
Pasul 4

Mai mult gel

Pulverizează Alien Gel pe partea lipicioasă a foliei de la o distanță de 5-7 cm. Folosind degetul, întinde uniform gelul pe toată suprafața lipicioasă. Datorită gelului, aceasta va deveni nelipicioasă pentru 5 minute. Identifică, îndepărtează decupajele și păstrează-le pe suport, unele îți vor trebui ulterior.

Aplică sau reaplică
Pasul 5

Aplică sau reaplică

Așează folia pe dispozitiv cu partea lipicioasă în jos. Datorită gelului, va glisa ușor și va putea fi poziționată la distanțe egale față de margini. Decupajale foliei trebuie să se suprapună pe elementele dispozitivului. Ghidează-te după ele!

Dacă folia glisează greoi, ridic-o și aplică din nou gel pe partea lipicioasă. Nu s-a aliniat perfect? Poți relua acest pas de până la 7 ori.

Nu trece la pasul 6 până nu ai poziționat perfect folia.
Number Seven
Elimină gelul și bulele
Pasul 6

Elimină gelul și bulele

Umezește paleta Alien Squeegee cu Alien Gel pentru a aluneca mai ușor pe folie și, astfel, eviți întinderea sau deplasarea ei. Elimină gelul și bulele de aer cu paleta, dinspre centru spre margini.

Microfibra
Pasul 7

Microfibra

Șterge excesul de gel de pe dispozitiv cu Alien Microfiber, dinspre centru spre exterior, cu atenție sporită la marginile foliei care pot capta scame.

Marginile curbate
Pasul 8

Marginile curbate

Presează fiecare zonă de folie pe marginea curbată cu podul palmei, 5 secunde, până la lipire. Dacă folia nu se lipește pe anumite porțiuni, reia procesul după o pauză de 10 minute.

Folia pentru colțuri, dacă există, se aplică ultima, fără gel.
Ai puțină răbdare
Pasul 9

Ai puțină răbdare

După aplicare, redu la minim folosirea dispozitivului și nu îl introduce în buzunar timp de 8 ore, acesta fiind timpul necesar pentru ca folia să se fixeze ferm. Bulele de lichid și micile imperfecțiuni rămase după aplicare dispar în 24-48 ore.

Dacă folosești o carcasă, monteaz-o pe telefon dupa 48 de ore de la instalarea foliei.

Alien’s Tips & Tricks

Informează-te!

Folia Alien Surface se mulează suplu pe toate suprafețele expuse ale device-ului, pe muchii și marginile curbate, însă trebuie respectați cu strictețe și întocmai toți pașii detaliați pe site și exemplificați în tutorialul video.

Năzdrăvanii Alien's!

Nu uita că ai ajutoare de nădejde! Alien Spray, Alien Squeegee și Alien Fiber. Apelează cu încredere la ei când e momentul, fiindcă ei sunt tot ce îți trebuie pentru a aplica cu succes folia pe gadget-ul tău, singur! Dacă ai nelămuriri, îți este alături și echipa Alien Surface™, de luni până vineri, între orele 8:30 și 16:30.

Fii vigilent!

Pentru rezultate cât mai bune, spala-te pe mâini înainte de a începe instalarea. Asigura-te ca atât zona de instalare, cât și dispozitivul sunt curate și fara impuritați.

Centrarea și alinierea sunt cele mai importante aspecte pentru ca folia Alien Surface™ să arate impecabil odată aplicată. Verifică pe site-ul nostru www.aliensurface.ro pagina device-ului tău, deoarece multe modele au informații privind suprafața de acoperire. Înainte de instalare, identifică fiecare bucată de folie, pentru a vedea unde se potrivește.

N-ai reușit? Ai a doua șansă!

Dacă nu ți-a reușit, nu e totul pierdut! Poți să dezlipești folia pentru a o reaplica, dar nu după mai mult de 10 minute! Trage ușor de un colț al foliei,dar cu grijă să nu se întindă. Pulverizează Alien Spray și reaplică folia.

Dacă ai prins o mizerie sub folie, dezlipește doar porțiunea cu pricina, curăță de mizerie (cu degetul umezit) atât suprafața în cauză de pe gadget, cât și porțiunea de folie dezlipită și aplică din nou. Aceasta devine lipicioasă în 15-20 min.

Cum îndepărtezi folia?

Dezlipește unul dintre colțuri și trage de folie la un unghi mai mic de 40 grade față de suprafața pe care este lipită (a nu se da peste cap), pentru a nu rămâne reziduuri lipicioase. La dezlipire, trebuie să acorzi o atenție sporită suprafețelor din aluminiu (dacă device-ul tău are din acestea), deoarece folia se fixează foarte bine pe ele.

Dacă ești nerăbdător!

Poți grăbi procesul de lipire a marginilor curbate suflând AER RECE spre zona vizată, cu ajutorul unui uscător de păr.

Video Alien

Dacă vrei să vezi, pas cu pas, recomandările de aplicare, dă o fugă pe site și vei vedea în acțiune Alien-ul priceput!

Alien For Lifetime!

Pentru a beneficia de Programul FII ALIEN PE VIAŢĂ! trebuie să păstrezi folia Alien Surface deteriorată și recipientul Alien Spray, pentru o eventuală înlocuire.

Întrebari frecvente

Folia nu se lipește la colțuri, cum procedez?

Datorita lichidului de instalare folia devine nelipicioasa pentru mai mult timp în special pe suprafețele curbate. Lasa folia sa se usuce 20-30 min, iar aceasta devine lipicioasa. Grabește procesul cu un uscator de par setat pe aer rece.

Dupa cât timp de la instalarea foliei Alien Surface™, pot sa o dezlipesc și sa o reinstalez?

Nu mai mult de 10 minute. Daca trebuie sa indepartezi folia de pe dispozitiv pentru a o reinstala, menține degetele umede și înlatura cu atenție folia (în așa fel încât sa nu o întinzi). Dupa care poate fi reaplicata pe dispozitiv, folosind pașii obițnuiți.

Daca în timp folia se dezlipeste accidental pe o suprafata mica, la un colț, ce trebuie sa fac?

Curața de mizerie atât suprafața, cât și porțiunea din folie dezlipita cu degetul umezit și aplica din nou. Aceasta devine lipicioasa în 15-20 min. GARANȚIA: Pentru a beneficia de garanție trebuie sa pastrezi folia deteriorata și sticluța pentru înlocuire.

Instalare folie protecție la unul din Service-urile GSM Partenere