O experiență din altă lume

Dacă e să alegem un singur lucru care ne definește, acela ar fi obsesia pentru detalii — detalii care se regăsesc în produsele noastre, în ambalajele produselor pe care le îndrăgești și pe care te bazezi și acum, în experiența de shopping online.

După cum probabil ai observat, Alien Surface are o nouă identitate vizuală, despre care poți citi mai multe aicio identitate nu numai curajoasă, dar și modernă și cu atitudine

Primul pas a fost să îmbunătățim experiența pe care o ai cu produsele noastre și felul în care le folosești pentru a-ți proteja investițiile tehnologice. 

Un ultim pas a fost să reîmprospătăm și experiența pe care o ai atunci când interacționezi cu noi online — așadar, acum poți ajunge în literalmente secunde la folia perfectă pentru dispozitivul tău și să o achiziționezi în câteva secunde. 

aline-surface-o-experienta-din-alta-lume

De asemenea, avem un feeling că noile instrucțiuni sunt și ele pe măsura așteptărilor pe care le ai de la un brand curajos prin definiție și prezentare — suntem curioși care este și părerea ta, așa că așteptăm comentariile tale pe Youtube sau pe pagina noastră de Facebook. 

Odată cu lansarea noii experiențe online lansăm și noua noastră folie, care acum este aproape invizibilă, mult mai subțire și nu afectează deloc design-ul și funcționalitățile dispozitivului tău prețios. 

Această nouă folie folosește o tehnologie dezvoltată de către NASA, protejează atât ecranul cât și spatele și lateralele dispozitivului tău — și în mod nesurprinzător, se auto reface după ce este zgâriată, astfel încât dispozitivul tău să arate impecabil pentru mai mult timp; știi pentru cât timp? Să zicem că o să arate bine mai mult timp decât tine — adică are garanție pe viață.

Cum adică pe viață? Da, îți schimbăm folia pentru orice motiv, pe viață — aici ai mai multe informații despre cum poți face asta. 

Avem încredere deplină în produsele noastre, așa cum avem încredere în faptul că odată ce ai ales Alien Surface nu o să mai cumperi nicio altă folie pentru niciun alt dispozitiv de-al tău. 

alien-surface-garantie-pe-viata

Mai mult, o să faci cadou foliile noastre și prietenii, colegii și familia o să-ți fie recunoscători pe viață (ca și garanția foliei de altfel). 

Într-o notă mai serioasă, dacă ești pentru prima dată aici, îți mulțumim pentru că ai avut curajul de intra în liga serioasă a protecției device-urilor tale, îți garantăm zero dezamăgire. 

Iar dacă ești deja familiar cu produsele noastre, bine ai revenit — știm că doar datorită ție și comunității fantastice Alien Surface din care faci parte (cea mai cool și literalmente cea mai pasionată comunitate a unui produs similar din întreaga țară) am ajuns până aici — iar pentru asta îți suntem profund recunoscători!

Comunitatea Alien Surface este cea care ne determină să inovăm constant, să investim în utilaje de ultimă generație și să ridicăm în fiecare an ștacheta  — mulțumită acestei comunități Alien Surface este cea mai apreciată folie de protecție din România! 

De atâta entuziasm aproape am uitat de ofertă: până în 1 iunie ai transport gratuit pentru orice comandă + 5% reducere suplimentară la plata cu cardul! 

Mulțumim prietenilor de la Blugento pentru punerea în practică a viziunii noastre asupra experienței digitale de care te poți acum bucura pe aliensurface.ro

Te așteptăm să explorezi noul site și așteptăm să vedem pe Facebook și Instagram pozele cu noua folie pe telefonul tău — dă-ne tag cu @aliensurface.ro sau folosește hashtag-ul #aliensurface ca să vedem cu ce te mândrești ;-)

Înapoi la blog