De ce este important să aplici folie de protecție pe ecranul telefonului?

De ce este important să aplici folie de protecție pe ecranul telefonului?

Telefonul mobil a devenit un accesoriu indispensabil vieții noastre de zi cu zi. Îl folosim pentru a ne conecta cu ceilalți, pentru a obține informații, pentru a ne distra și multe altele. Cu toate acestea, comoditatea și utilitatea pe care telefoanele mobile ni le oferă vin la pachet cu o vulnerabilitate - fragilitatea ecranului. Aici intervine importanța foliei de protecție. Parcurge rândurile de mai jos și descoperă de ce este atât de valoroasă o folie de protecție ecranul telefonului! 

Asigură protecția ecranului împotriva zgârieturilor

Ecranul telefonului tău este predispus la zgârieturile pe care le pot face diferitele obiecte cu care intră în contact zilnic, cum ar fi cheile sau monedele. Prin aplicarea foliei de protecție, telefonul tău va fi protejat de aceste potențiale pericole. 

Același tip de material din care este fabricată folia de protecție Alien Surface a fost inițial utilizat de armata americană pentru a proteja elicele elicopterelor care rulează la viteze mari, ferindu-le de praf, mizerie și pietriș. În acest context, putem înțelege ușor că această folie va putea asigura o protecție eficientă și împotriva zgârieturilor pe ecranul telefonului tău. Vezi folia de protecție pentru iPhone 13

Se reduc urmele de amprente pe suprafața ecranului

Ne petrecem destul de multe de ore săptămânal navigând, jucându-ne sau lucrând pe telefon, iar acest lucru poate avea consecințe neplăcute, precum apariția amprentelor pe ecran. Astfel, un alt avantaj major al foliei de protecție este că ajută la reducerea vizibilității acestor amprente. Fără amprente sau grăsimi, poți viziona conținut video sau poți juca jocuri în cele mai bune condiții. 

Mai mult decât atât, folia de protecție asigură curățarea mult mai ușoară a dispozitivului. Tot ce trebuie să faci este să ștergi cu o microfibră ecranul telefonului. Ți-am pregătit mai multe recomandări despre întreținerea și curățarea foliei de protecție aici!

În caz de zgârieturi minore, acestea pot să dispară odată cu utilizarea normală a dispozitivului

Când vorbim despre zgârieturi minore, ne referim la acele mici imperfecțiuni care pot apărea pe ecranul dispozitivului tău în urma utilizării zilnice. Acestea pot fi cauzate de diverse situații, cum ar fi frecarea ecranului cu materialul buzunarului, cu cheile din geantă sau cu alte obiecte mici. În ciuda dimensiunilor lor reduse, aceste zgârieturi pot afecta vizibilitatea ecranului și pot diminua plăcerea de a utiliza dispozitivul.

Dar, ce s-ar întâmpla dacă aceste zgârieturi minore ar putea dispărea odată cu utilizarea normală a dispozitivului? Folosind folia de protecție Alien Surface, acest lucru este posibil. Datorită suprafeței exterioare realizate cu nano-tehnologie, folia are proprietatea de autovindecare, având astfel o durată de viață mult mai mare.

Acoperă zgârieturile existente

Știm cu toții cât de supărătoare poate fi o zgârietură pe ecranul telefonului. Însă, folia noastră de protecție acoperă și maschează zgârieturile existente, îmbunătățind vizibilitatea și aspectul ecranului telefonului tău. Produsul nostru este potrivit atât pentru telefoanele noi, cât și pentru cele mai vechi, conferindu-le strălucirea de altădată.

Asigură o aderență crescută

Iphone

Un alt beneficiu major pe care îl oferă folia de protecție este aderența sporită. Imaginează-ți că te grăbești să ajungi la o întâlnire importantă și, în graba ta, îți scapi telefonul. Un scenariu pe care cu siguranță ți-ai dori să îl eviți. Dacă ai o folie de protecție completă, riscul ca telefonul să alunece din mâini sau de pe o suprafață netedă se reduce considerabil.

În plus, aderența crescută îți poate îmbunătăți semnificativ experiența de utilizare a telefonului. Vei putea naviga cu ușurință, fără teama că îți va scăpa din mâini. Astfel, fie că vrei să te joci, să scrii un email sau să faci o poză, te vei simți mult mai confortabil. Pentru aceasta, asigură-te că alegi să acoperi cu folia de protecție atât ecranul telefonului, cât și lateralele, spatele și camera acestuia. Vezi folia de protecție pentru Honor 90 Lite!

Împiedică acumularea de murdărie și bacterii

În era tehnologiei, telefoanele pot fi considerate o extensie a mâinilor noastre, fiind constant în contact cu pielea, obiecte și suprafețe de tot felul. Astfel, devin un mediu propice pentru acumularea de murdărie și bacterii.

Folia de protecție pentru ecranul telefonului are un rol esențial în prevenirea acestui fenomen. Ca un scut invizibil, acesta asigură un strat suplimentar de protecție, împiedicând bacteriile să se acumuleze pe suprafața ecranului. În plus, oferă un nivel de igienă sporit, contribuind la îmbunătățirea condițiilor de utilizare a dispozitivului.

Păstrează aspectul original al ecranului

Dacă îți dorești ca smartphone-ul tău să-și păstreze aspectul original pentru o perioadă îndelungată, folia de protecție de calitate este alegerea perfectă. Aceasta previne orice formă de deteriorare, fie că vorbim de zgârieturi, crăpături sau alte tipuri de daune care ar putea afecta atât aspectul, cât și funcționalitatea ecranului.

Chiar dacă folia de protecție adaugă un strat suplimentar peste ecran, aceasta nu ar trebui să afecteze în niciun fel calitatea vizuală sau funcționalitatea tactilă a dispozitivului. Folii de protecție de calitate sunt proiectate pentru a fi cât mai transparente și netede, astfel încât utilizatorii să nu observe diferențe semnificative în utilizarea telefonului. De exemplu, folia de protecție Alien Surface are grosimea de doar 0,17 milimetri și nu modifică în niciun fel forma sau greutatea dispozitivului.

Vezi și cum poți să protejezi un telefon pliabil!

Poți economisi bani în cazul unor șocuri puternice care ar putea deteriora ecranul

Folie si husa proetectie

Prevenirea este întotdeauna mai bună decât remedierea, iar acest lucru este valabil și în cazul telefonului tău. Înlocuirea unui ecran de telefon poate costa până la câteva sute de lei, în funcție de model. Prin utilizarea unei folii de protecție Alien Surface, poți evita aceste costuri neașteptate și inoportune.

Șocurile puternice pot provoca daune semnificative ecranului telefonului, de la crăpături minore la distrugeri totale care pot face telefonul inutilizabil. Folia de protecție Alien Surface este proiectată să absoarbă impactul în cazul unei căderi, protejând ecranul și prelungind durata de viață a dispozitivului. Nu este doar o barieră împotriva zgârieturilor, ci și un scut împotriva accidentelor majore.

Cu Alien Surface îți poți reînnoi folia de protecție pe gratis!

Cu Alien Surface pe Viață, reînnoirea foliei de protecție pentru ecranul dispozitivului tău nu numai că este posibilă, dar este și gratuită. Prin acest program, nu mai este necesar să achiți folia de protecție, singura taxă percepută fiind cea de 43 de lei, ce acoperă costurile noastre de manipulare, ambalare și înlocuirea soluției pentru instalare Alien Gel, precum și costul de transport tur-retur prin curier rapid.

După ce vei completa formularul „Alien pe Viață”, îți vom expedia în cel mai scurt noua folie de protecție Alien Surface, împreună cu o nouă sticluță de Alien Gel. Nu trebuie decât să aștepți sosirea coletului. Curierul îți va oferi noua folie și sticluța cu Alien Gel, în schimb, va trebui să îi predai vechea folie, suportul cu timbru și sticluța folosită de Alien Gel. 

Protejează-ți ecranul dispozitivului cu folia Alien Surface și bucură-te de o vizibilitate impecabilă și o protecție de înaltă calitate. Plus, ai avantajul de a reînnoi gratuit folia de protecție ori de câte ori este nevoie! Nu mai aștepta și fă primul pas către o protecție mai bună a ecranului tău!

Înapoi la blog