Top 5 cele mai bune accesorii pentru noul tău iPhone 15 Pro

Top 5 cele mai bune accesorii pentru noul tău iPhone 15 Pro

iPhone 15 Pro reprezintă o inovație în materie de tehnologie. Are un procesor puternic, A17 Pro chip, memorie suficientă pentru a-ți stoca toate amintirile (fiind primul iPhone cu 8GB memorie RAM), o baterie cu o autonomie de până la 75 de ore, ecran Super Retina XDR și camere foto care transformă fiecare clipă într-o operă de artă.

Dar, este oare suficient? Acest dispozitiv are nevoie de parteneri pe măsură.

Accesoriile vin să completeze experiența pe care o ai folosind telefonul iPhone 15 Pro, protejându-ți investiția și îmbunătățindu-i funcționalitățile deja existente. Ele nu sunt doar un moft, ci un element cheie care te ajută să te bucuri de telefonul tău la capacitate maximă. Citește acest articol și descoperă 5 accesorii pe care trebuie să le achiziționezi dacă ai un iPhone 15 Pro!

1. Folie de protecție Alien Surface pentru iPhone 15 Pro

 

iPhone 15 Pro merită protejat la cel mai înalt nivel. În acest sens, folia de protecție Alien Surface, oferă protecția completă de 360º pe care o cauți. Aceasta îți protejează telefonul pe toate părțile - ecran, spate, laterale și cameră - fără a-i afecta funcționalitatea.

Cu o grosime de doar 0,17 milimetrifolia Alien Surface pentru iPhone 15 Pro este cea mai subțire protecție completă creată vreodată. Aproape invizibilă, folia nu influențează design-ul și senzația de utilizare a dispozitivului. În plus, datorită proprietăților sale elastice, aceasta se adaptează perfect formei telefonului tău, protejând întreaga structură a dispozitivului. 

Alien Surface nu este doar o simplă folie de protecție. Este rezultatul tehnologiei avansate în îngrijirea ecranului. Utilizează tehnologia auto-heal pentru a rezista împotriva zgârieturilor. Suprafața exterioară realizată cu nano-tehnologie permite foliei să se autovindece, iar zgârieturile ușoare dispar odată cu utilizarea normală a telefonului. Aceasta are și capacitatea de a acoperi zgârieturile deja existente, ceea ce înseamnă că, dacă telefonul tău a acumulat deja câteva semne de uzură mici, Alien Surface este soluția ideală. 

Alien Surface este cea mai transparentă folie de pe piață, oferind o claritate sporită ecranelor cu rezoluție înaltă, așa cum este și iPhone 15 Pro. Aceasta nu influențează calitatea culorilor, ceea ce înseamnă că experiența vizuală a telefonului tău nu va fi diminuată. În plus, folia asigură o aderență crescută, oferind mai multă siguranță împotriva alunecărilor atunci când ții telefonul în mână. 

Acum te poți bucura de protecție premium și design original cu noua folie mată Alien Surface pentru spate! Această folie păstrează aspectul elegant al telefonului tău, oferindu-i în același timp o protecție eficientă împotriva zgârieturilor și amprentelor. Folia este prevăzută cu decupaj precis pentru logoul Apple, iar pachetul include și o folie lucioasă pentru logo, pentru a te bucura de flexibilitate personalizată. De reținut că nu oferim folie mată pentru ecrane, deoarece nu are o transparență foarte mare și afectează calitatea imaginii. 

Te gândești să iei o folie din sticlă securizată? Află ce este, care sunt beneficiile acesteia pentru protecția dispozitivului tău și dacă merită să achiziționezi folia Alien Surface în detrimentul ei

2. Apple AirPods - partenerul perfect pentru iPhone 15 Pro

Cu audio spațial personalizabil care face ca sunetul să te învăluie, te vei putea bucura de o experiență acustică de neegalat. Proiectat de Apple și optimizat pentru căști, driverul dinamic oferă o redare detaliată a sunetului, iar amplificatorul personalizat asigură o amplificare precisă, pentru o calitate a sunetului bogată și vibrantă. Basul este profund și amplu, iar notele înalte clare garantează o claritate excepțională a sunetului pe tot spectrul de frecvențe.

În plus, Apple AirPods vin cu o serie de funcționalități avansate care îți îmbunătățesc experiența de utilizare. Căștile sunt dotate cu microfoane încorporate, acoperite cu o plasă acustică specială care minimizează zgomotul vântului, iar vocea ta se va auzi mereu tare și clar, chiar și în medii zgomotoase. Mai mult, calitate HD a vocii pentru FaceTime, apelurile de grup se aud mai bine ca oricând.

Design-ul ergonomic al AirPods asigură un confort superior la purtare. Acestea se potrivesc perfect în ureche, făcându-le ideale pentru utilizarea pe durate lungi. Și pentru că sunt rezistente la apă și transpirație, poți face sport cu ele fără nicio grijă.

3. Backbone One – îmbunătățirea experienței de gaming

Backbone One este un alt accesoriu util pentru iPhone 15 Pro, care îți va transforma dispozitivul într-o consolă de jocuri portabilă. Designul său elegant și ergonomia gândită până la cele mai mici detalii se potrivesc perfect cu estetica iPhone 15 Pro. Realizat din materiale de înaltă calitate, Backbone One se atașează cu ușurință la telefon, transformându-l într-un controller de consolă.

Backbone One îmbunătățește semnificativ experiența de gaming pe iPhone 15 Pro. Manetele sale, dotate cu butoane de precizie, permit un control mai fin în jocuri, sporind astfel performanța și experiența utilizatorului. Datorită designului său ergonomic, Backbone One îți permite să te bucuri de sesiuni mai lungi de joc, fără a resimți disconfort.

Încă nu ți-ai achiziționat telefonul și ți-e neclar dacă să alegi iPhone 15 Pro sau iPhone 14? Vezi dacă merită să cumperi iPhone 14

4. DJI Mic - calitate audio desăvârșită

Dacă ești în căutarea unui accesoriu care să îmbunătățească calitatea audio în înregistrări, DJI Mic este alegerea ideală. Microfonul DJI, cu designul său compact și elegant, este creat special pentru a se potrivi perfect cu iPhone 15 Pro. Calitatea audio pe care o oferă acest dispozitiv este cu adevărat remarcabilă, sistemul fiind format din două emițătoare de microfon, un receptor și o carcasă de încărcare ultraportabilă.

Înregistrările tale vor fi mult mai clare și mai bogate în detalii, datorită tehnologiei de înaltă calitate a DJI Mic. Indiferent dacă înregistrezi un podcast sau filmezi un videoclip, acest microfon va capta sunetul într-un mod excepțional. Mai mult, fiecare transmițător cântărește doar 30 g, fiind foarte confortabil de purtat în timpul înregistrării.

Iată și 7 sfaturi pentru a-ți proteja telefonul pe timp de vară

5. Încărcător auto Baseus - încărcarea eficientă și rapidă

 

Încărcătorul auto Baseus este unul dintre cele mai performante accesorii pentru noul tău iPhone 15 Pro. Acesta se evidențiază prin puterea de încărcare de 30W, asigurând o încărcare ultra-rapidă și eficientă a telefonului. Cu o conectare USB și una USB-C, acest încărcător asigură o compatibilitate excelentă cu iPhone 15 Pro, dar și cu alte dispozitive. În plus, designul compact și elegant îl face ușor de transportat și de folosit.

Avantajele pe care le aduce Baseus Car Charger sunt multiple:

  • viteza de încărcare superioară îți va economisi timp prețios, telefonul tău fiind încărcat complet într-un timp mult mai scurt decât cu alte încărcătoare auto;
  • datorită designului inteligent, poți încărca simultan 2 dispozitive, fără a compromite viteza de încărcare;
  • este realizat din materiale plastice de calitate și are dimensiuni reduse;
  • este foarte ușor de folosit, având un design compact și intuitiv, cu porturi USB care luminează atunci când încărcătorul este conectat la priza mașinii. 

Fiecare accesoriu are avantajele sale, dar nu toate s-ar putea să fie potrivite pentru tine. Analizează-ți stilul de viață, nevoile și preferințele înainte de a face o alegere! Dacă ești un gamer pasionat, Backbone One ar putea fi accesoriul perfect pentru tine. În cazul în care călătorești mult, încărcătorul auto Baseus Circular ar putea fi soluția ideală.

Însă, de un accesoriu poți fi 100% sigur: folia de protecție Alien Surface. Comand-o acum dacă vrei să îți protejezi investiția și beneficiază de programul Alien pe Viață, prin intermediul căruia îți poți reînnoi folia cu costuri minime, oricând și ori de câte ori dorești, indiferent de motivul deteriorării! 

Înapoi la blog